• Svježe
  • -29 %
tableta baterija tableta baterija je 3,7 V tableta baterija 072030 702030 MP3 MP4 MP5 Bluetooth diktafon

tableta baterija tableta baterija je 3,7 V tableta baterija 072030 702030 MP3 MP4 MP5 Bluetooth diktafon

KM 9.00
KM 12.75

Od robe
Dostupno je narudžbi


Zdravo, ako mogunaći u prodavnicu u potrazi za baterije veličine želiš,
Molim vas, pozovite me, dat ćemo vam preporučiti ili običaj za tebe!
Iskoristit ćemo najbolje uslugu i najbolji kvaliteta da te!
Radujem se suradnji s tobom!
Prijatan dan. Hvala ti.
Model : 702030
Sposobnost : 400 MAH
Napon : Je 3,7 V
Dimenzije : Širina Debljine 7 MM 30 MM 20 dužinu
Jedan , MP3 litijum baterije
Kao litijum baterije i mobitele , MP3 ugrađeni litijum baterije je generalno duboko optužba duboko otpust je o 300-500 puta ( GB ) , što je prije godinu ili dva nakon korištenje , igra put će biti znatno smanjiti , ili čak i potpuno nesposoban da čizmu koristi onda ćeš morati zamjeniti bateriju prije nego što koristimo. Skoro sve je brend ime kompjutera jer nema usluge , da bi smanjili troškove, koji je u instalirao proizvod koristeći B mobilni ( fabrika lošim proizvodima , pokvaren , razredu proizvod ) , baterija nastup možda tri mjeseca nakon general upotrebu ravno-line baci kraći životu .
Dva , MP3 litijum Trajanje
Igra vrijeme i bateriju kapaciteta i veličine mašinu 's moć potrošnju , to je veća više general ekran potrošnja energije , baterija je također veće . MP3 kapaciteta litijum baterija 1.2 cm ekranu u sljedećih general 150 - 300m Ah, nakon toga u oko 8 sati puštanje put kapaciteta litijum bateriju , 1.5 - 1.8 cm ekran MP3 je generalno 300 - 1000m Ah, 2.5 cm ekran MP4 baterija kapaciteta o 1800m Ah. hodge mašini jer nema usluge, da bi smanjili troškove, kada ubacili u bateriju sa B razredu ( fabrika lošim proizvodima , pokvaren , razredu proizvod ) , generalno niže kapaciteta od proizvod za 20% , snimak put će biti kraće .
Treće, kako to da sudac moju kameru baterija problema ?
Ako ti Bluetooth uređaj ima sljedeće MP3 fenomen , trebao biti problem sa bateriju , zamijeniti :
1 , korištenje više od jedne godine je igra ( pripravnosti ) vrijeme je znatno kraći ( oko 3 sata ) , bateriju kapaciteta je smanjena na život .
2 , ne mogu čizama , ili moć : baterija unutrašnje kratki spoj ili lošeg kvaliteta kose i raznijeti ili otpor postaje veći , baterija crkne .
3 , puštanje gore : baterija unutrašnje otpor raste , izlaz napon je previše nisko .
4 , ne mogu igrati : baterija zaštitu krug prsten ili prstenje , baterija neuspjeh .
Napomena : MP3 ako početi je normalan, a kasnije našli da je krivica , to je više od 90% bateriju uzrokuje šanse za druge elektronske komponente manje prsten , dok baterija je namirnice , neujednačen kvalitet , i sa punjač izlaz napon je generalno veći pritisak nije ograničen posvećen litijum (4.2 V) funkcije se u potpunosti oslanja na baterije liniju zaštitu , lako oštećen . MP3 vrijedno jednog zbog razloga da ne koristite mali baterija je veoma lošem raspoloženju !
Četvrti, kako znaš mašinu 's baterija model ?
1, otvori mašine : hrabro otvori mašinu , MP3 unutrašnjih poslova je veoma jednostavno , ne brini, to će štetu stroj . Pažljivo provjeriti aparat da vidimo je li jebeš , tamo može biti otvorena sa malim šrafciger , stanovanje u opšte nije vezao ili vanredni vežite , i posle nedelju dana sa nožem duž jamu može probušiti ili ogrebotina Alice otvorio pažljivo, generalno neće biti oštećene oklope , dugmad i druge pažnju .
2 , ti ćeš vidjeti poslije otvara akumulator ako se baterija je silver , onda litijum polimera bateriju , napolju je plastična film pakovanje , ako druge boje su čelični aluminijumske ili litijum bateriju , koža je PVC stavio plastiku , više plava , ali također je crnac.
3, vidim Baterija Tip : Baterije su poprskao sa generalom model ( u stvari predstavljale baterija veličina ) , snimio pod iznad reči mogu biti, ako se ne lenjirom o dugo velikodušan rekord.
Peti, kako kupiti potrebne baterija?
Prvi rastaviti aparat da vidimo je baterija ( će rasturim svoju samo - unistavanje , popraviti tehničari neće naći split ) , većina baterije su označene sa model , u stvari, to je akumulator tip srednjoj ( debeli ) , širinu, dužinu , tamo su modeli u Našim stolom ispod za model , ako ne , možete kontaktirati restoranu da ideš . Ako si još uvek sa manje , možeš koristiti sličan model , koji je sličan mali trenutku , na primjer, ti si 552 030 , a ne na sto , na raspolaganju 052,030 , ali visinu ( debljine ) mali 0.5 , sa komadom debele papir 0.5 komad staviti napunjen u mašini spriječiti da se trese, kao mašina ima prostora , dok sličan trenutku mogu biti našao veliki . Ako se baterija nije model , ili ne vidiš , jednostavno je, lenjirom da izmerimo dužina, širina , visinu , i onda od stola, prema iznad način da nađem sličnim poslovima veličine ne bi trebali smatrati stanju u pratnji na put. Radije manje , ne super , jer mi je jednom velika, ne instalirao, teretni mogao provjerio skuplje nego što baterija sebe . Još jedna stvar je da mašina, nije korišten za mali broj litijum bateriju , napon nije je 3,7 (od 3,6) V možda 1.2 "V", ili za 2,4 V , mora kontaktirati vlasnik

Osnovna svojstva

Paket:
Da
:
072030
Kompatibilni Potpuno:
Lenovo
Baterija Kapaciteta:
xx
:
Litru energije baterija
:
MP3 / MP4 Igrač
Puni:
Da
:
Lija - polimer
Službe:
Radnju garancija
Baterija Nekretnine:
originalni

Oni također kupuju s ovim proizvodom.